SPX Mağazaları için tek merkezden yönetilen entegre güvenlik sistemleri projesi

Extreme spor dallarına özel ürünler sunan Sport Point Extreme’in hâlihazırdaki 24 mağazası için video izleme ve kişi sayma sistemleri projeleri Sensormatic tarafından hayata geçirilecek. Aynı zamanda yeni açılacak olan mağazalarda da elektronik ürün takip sistemleri kurulumu gerçekleştirilecek.

Video izleme projesi kapsamında eski dijital video kayıt cihazları yerine yeni nesil cihazların kurulumu yapılarak, tüm mağazalar tek bir merkezden eş zamanlı olarak izlenebilecek. Sistem ayrıca kullanıcı dostu ara yüzü sayesinde kolay kullanım imkânı tanıyor. Proje kapsamında mevcut ERP sistemleri ile entegre çalışacak şekilde kurgulanan kişi sayma sistemleri de mağazaya giren müşteri sayısının ne kadarının satışa dönüştüğü bilgisini tek bir ara yüz üzerinden raporlayabilecek. Yöneticiler, bu veriler ışığında satış ve pazarlama stratejileri oluşturulabilecek.