Müşteri davranışlarını analiz et, karlılığı arttır!

Sensormatic, Perakende Günleri’nde perakendecileri “ilk”ler ile buluşturuyor.

Müşteri davranışlarını analiz et, karlılığı arttır!

Sensormatic, 25-26 Kasım tarihlerinde düzenlenecek, 15. Uluslararası Perakende Günleri Fuar ve Konferansı’nda, Synergy Elektronik Ürün Takip Platformunun ve müşteri davranışlarını analiz eden ‘Retailnext Mağaza İçi Analiz Platformunun lansmanını yapacak.

2001 yılından bu yana sektörün nabzını tutan Perakende Günleri'nin 15.'si, 25-26 Kasım tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleşecek. Sensormatic, Rumeli Salonu, 120 no’lu stantta, Retailnext mağaza içi analiz platformunu ve geliştirilmiş mağaza zekası sunan Synergy Elektronik Ürün Takip Platformunu perakendeciler ile ilk kez tanıştıracak. Her iki platformda sektör için birçok yenilik barındırıyor. Retailnext ise satışları satışları %8-10 artırma fırsatı sunuyor.

Sensormatic standında, perakendeciler şu sorulara cevap bulacak:

Reyon karlılığı %40 nasıl artırılır?

Müşteriniz mağazada ne yapıyor?

Nerelerde duruyor, hangi ürünü ne kadar süre inceliyor, hangi yolu izliyor ve en önemlisi ne yapılırsa satın alıyor?

Mağaza trafiği ve trafiğin satışa dönme oranları ile kampanya performansı nasıl yönetilir?

Entegre ürün takip sistemi ile verimlilik nasıl artar?

Mağazada satış yapılabilir alan nasıl artırılır?

Teknolojik bilgi mağaza özeline nasıl adapte edilir?

Sensormatic’ten yol gösterici oturum Perakende Günleri Konferansı’nda!

Sensormatic CEO’su İsmail Uzelli ve RetailNext EMEA Bölgesi Pazarlama Başkanı Mike Taylor, 26 Kasım 2015 tarihinde, saat 10:00’da, Anadolu Oditoryumu’nda gerçekleşecek seminerde “Mağazada Müşteri Davranışları Ölçümü ve Satışa Dönüştürülmesi” konusunu ele alacak. Müşteri davranışlarını e-ticarette yaptığımız ölçümler netliğinde ölçmek, bu ölçümleri analiz etmek, müşteri memnuniyeti ve satışların artışı için bilimsel bir yol haritası haline getirmek mümkün diyen Uzelli, alanında lider olan RetailNext ile birlikte ve bu çözümleri yol gösterici bir oturum ile aktarıyor.

Konuyla ilgili detaylı bilgi için: http://www.sensormatic.com.tr

Sensormatic Güvenlik Hizmetleri; 21 yıldır sektör lideri olarak hizmet veren Sensormatic, sektöre ve ihtiyaca özel tasarladığı marka bağımsız çözümlerle öne çıkan bir teknoloji entegratörüdür. 230 çalışanı ve Türkiye’deki 9 ofisi ile Perakende, Havacılık, Kamu ve Adalet, Bankacılık ve Finans, Ticari ve Endüstriyel, Enerji, Sağlık, Eğitim, Lojistik, Spor, Turizm ve Otelcilik alanlarına güvenlik ve operasyonel verimliliğe doğrudan etki eden teknolojik çözümler sunar. Sensormatic’in sunduğu çözümler; video izleme ve geçiş kontrol çözümleri, biyometrik sistemler, çevre güvenlik sistemleri, yangın algılama ve alarm çözümleri, elektronik ürün takip çözümleri, kişi sayma sistemleri gibi yenilikçi ve entegre teknolojilerden oluşur. *Sensormatic bir Securitas Grup şirketidir.