Sensormatic’ten yeni Exacq Video Yönetim Sistemi Çözümleri

Sensormatic, güvenlik uygulamaları için Video Yönetim Yazılımı (VMS) ve sunucu çözümleri üreten, dünyanın önde gelen ABD menşeli Exacq markasının Türkiye distribütörü oldu.

Haziran 2013’te, dünyanın en büyük yangın ve elektronik güvenlik şirketi Tyco tarafından satın alınan Exacq’in sunduğu VMS çözümleri, tüm dünyada yaygın olarak kullanılıyor ve 1000’in üzerinde IP kamera modelini desteklemesi sayesinde her sisteme kolayca entegre edilebiliyor.

ExacqVision VNC client-server çözümleri, tek kameralı küçük işletmelerden, büyük ölçekli kurum ve kuruluşlara kadar farklı ihtiyaçlara yanıt verebiliyor. Gerçek zamanlı ya da kayıtlı görüntüler ağ ve internet bağlantısı üzerinden istenilen zamanda ve yerde izlenebiliyor, yönetilebiliyor ve yapılandırılabiliyor. Ücretsiz client yazılımı sayesinde canlı ve kaydedilmiş videolara Windows, Linux, Mac gibi işletim sistemleri, web tarayıcıları, iPhone, iPad ve Android cihazlar için tasarlanmış mobil uygulamalar gibi farklı platformlar üzerinden erişim sağlanabiliyor. Bunların yanında geçiş kontrol, bina otomasyon, ATM ve POS sistemleri ile entegre çalışabilen Exacq, American Dynamics, Axis Communications, Sony, CBC Ganz, Avigilon gibi dünyanın en önde gelen IP güvenlik kamera markalarının 1000’den fazla modelini destekliyor ve VMS yazılımı, kullanıcılara ihtiyaçlarını en iyi karşılayan depolama çözümünü seçme esnekliğini sunuyor.