Sensormatic’ten Dünyanın En Küçük HD Mikro Dome Kamerası

Sensormatic, Avigilon marka yüksek çözünürlüklü kameralardan oluşan ürün gamına bir yenisini daha ekledi: Dünyanın en küçük HD kamerası “HD Mikro Dome Kamera”

Kanada’nın en hızlı büyüyen teknoloji firması seçilen Avigilon marka HD Mikro Dome Kamera, 1 ve 2 Megapiksel çözünürlük seçeneğiyle sunuluyor. Güvenlik endüstrisinin en küçük boyuttaki yüksek çözünürlüklü dome kamerası olma özelliğine sahip yeni Mikro Dome, uygun maliyet özelliği nedeniyle yüksek çözünürlüklü HD video izleme teknolojisine geçişin en kolay yolu olarak tanımlanıyor. Avigilon Kontrol Merkezi’yle tam entegre çalışan kamera, güvenlik birimlerine çok yüksek detayda görüntü sağlıyor.

Bir golf topu büyüklüğündeki HD Mikro Dome, özellikle perakende mağazaları, ofisler, restoran ve oteller gibi görselliğin önemli olduğu alanlar için ideal bir çözüm olarak öne çıkıyor. Mikro Dome, Avigilon’un üstün görüntü kalitesini saniyede 30 çerçeve olarak veriyor. Yüksek görüntü detayı verebilen kamera, bankacılık ve ticari kuruluşlar için de video izleme çözümü sunuyor.