Sensormatic, Yeni Orta Doğu Bölge Ofisini Hizmete Açtı

Türkiye'de, İstanbul merkez ile birlikte toplam 7 ildeki ofisleri ile hizmet veren Sensormatic, bugüne kadar bölgede gerçekleştirdiği deniz limanları, hava limanları, bankacılık gibi alanlarda pek çok projeyi Türkiye merkez ofisinden yürütmekteydi. Sensormatic, Dubai’de açtığı yeni ofisi tecrübesini bölge projelerine taşımayı, projeleri daha hızlı sürdürmeyi, müşteri portföyünü genişletmeyi ve mevcut müşterilerine daha iyi hizmet vermeyi amaçlıyor.

Sensormatic CEO’su İsmail Uzelli, konuyla ilgili; “Bölge gelişimini hızla sürdürüyor. Mevcut ve potansiyel müşterilerimiz arasında yer alan büyük inşaat yatırımları, dev enerji ve ulaşım projelerinin yansıra Expo ve Dünya Kupası gibi organizasyonlarla da Orta Doğu ve Körfez ülkeleri tüm dünyanın ilgi odağı haline geldi. Orta vadede istikrarlı büyümesini sürdüreceğini öngördüğümüz Körfez ülkeleri güçlü finansal göstergeleriyle de yatırımcıların ilgisini çekiyor. Credit Suisse’nin raporlarına göre toplam zenginlik olarak bakıldığında 600 milyar USD ile Suudi Arabistan, 500 milyar USD ile BAE ve 400 milyar USD ile Mısır bölgede başı çeken ülkeler arasında yer alıyor. Biz de alanımızdaki uzmanlığımız ile bölgeye katma değer sağlayacağımıza inanıyoruz. Yeni ofisimiz ile de operasyonlarımızı daha hızlı ve daha rahat sürdürebileceğiz.” şeklinde açıklamada bulundu. Uzelli, “Dubai’deki Securitas osinde yer alan yeni bölge oslerimizde elektronik güvenlik ve elemanlı güvenliği uzmanlığımızla birleştirip müşterilerimize kombine çözümler sunmayı hedefliyoruz. Bölgedeki Securitas oslerimizde hali hazırda iki izleme merkezi ve 1500’e yakın çalışan bulunmakta.” dedi. Uzelli, “Ortadoğu bölgesi Satış Direktörlüğü görevine Abdo Melki’nin getirildiğini, Pazarlama ve İş Geliştirme Direktörlüğünü ise sektördeki uzmanlığı ile öne çıkan Ayşem Durgut’un üstlendiğini sözlerine ekledi ve daha iyi hizmet verebilmek için bölge ekibinin büyümeye devam edeceğini kaydetti.