Sensormatic, Perakende Günleri 2014’te perakendecilerle buluşacak!

Bu seçkin organizasyona, başladığı 2000 yılından beri, kesintisiz olarak sponsor olan Sensormatic, Perakende Günleri 2014'te de yerini aldı.

Bu yıl yirminci yaşını kutlayan Sensormatic, Perakende Günleri’nde, perakendede kayıpların engellenmesi ve verimliliğin arttırılmasını sağlayan teknoloji çözümlerini sergileyecek. Ayrıca, 20 yıldır en yeni teknolojileri ve ilkleri sunan Sensormatic, Perakende Günleri’nde lansmanına hazırlandığı yeni teknolojik ürünlerini katılımcıların beğenisine sunacak.

Sensormatic standında fuar süresince ayrıca; kişi sayma sistemleri, kutulu ürün koruma sistemleri, en yüksek algılama performansına sahip elektronik ürün gözetleme sistemleri, iç ve dış kayıpların azaltılması ve performans verimliliğinin artırılmasını sağlayan video izleme sistemleri, elektronik ürünlerin açıkta sergilenmesine olanak tanıyan kablolu ürün koruma sistemleri gibi perakende sektörünün ihtiyaçlarına yönelik birçok çözüm hakkında bilgiler aktarılacak, sektördeki gelişmeler ve son yenilikler paylaşılacak.

Alanlarında lider firmaların perakende sektörüne yönelik hizmet ve ürünlerdeki yenilikleri sergileyeceği Perakende Fuarı ve dünyanın önde gelen uzmanlarının ilham veren sunumlarına ev sahipliği yapacak olan Perakende Konferansı 26-27 Kasım tarihlerinde Lütfi Kırdar’da gerçekleşecek.