Sensormatic önde gelen markalar için Kişi Sayma Sistemleri Projelerini Hayata Geçirdi

Sensormatic, 2014 yılında yaptığı anlaşmalarla Türk ve dünya perakendesinin önde gelen markaları için Kişi Sayma Sistemi projeleri hayata geçirdi.

Network, Fabrika, Que, Divarese, Beymen Business gibi markaları ile öne çıkan Ay Marka için hâlihazırda işleyen ve yeni dönemde açılacak olan tüm mağazalara Sensormatic kişi sayma sistemleri kurulumu yapılmaya devam ediyor. Bugüne kadar Ay Marka’nın 60’ın üzerinde mağazasında kurulum gerçekleştirildi.

Dünya çapında 110 ülkede ürün satışı yapan Levi’s da kişi sayma sistemlerinde Sensormatic’i tercih etti ve 30 mağazasına kişi sayma sistemleri kuruldu.

Sensormatic ayrıca, Çi Geyik Karaca ve Mendos’un 10’ar mağazasına kişi sayma sistemleri kurulumu gerçekleştirdi. Faik Sönmez için hazırlanan proje de devam ediyor. Geçtiğimiz dönemde bu markalar dışında Nike ile 112 mağaza, İpekyol ile 110 mağaza için anlaşma sağlanmıştı. Gerçekleştirilen bu son projeler ile Sensormatic, Kişi Sayma Sistemleri’ndeki liderliğini kanıtlamış oldu.

Sensormatic Kişi Sayma sistemleri, perakende sektöründe üstün raporlama modülü ile organizasyonların ve pazarlama stratejilerinin etkinliği hakkında önemli bilgiler sunuyor. Sistem, perakendeciler için önem ve gizlilik derecesi yüksek olan bu verileri servis sağlayıcı firmalar ile paylaşmaya gerek kalmaksızın gerçek zamanlı olarak yöneticilere iletiyor. Bu raporlar sayesinde uygulanan pazarlama stratejilerinin etkinliği analiz edilebiliyor, kaynak kullanımı iyileştirilebiliyor.