Sensormatic, Lufian için kişi sayma sistemi projesini hayata geçirdi

Sensormatic, Lufian'a ait 26 mağazanın kişi sayma sistemlerini 15 gün gibi kısa bir sürede hayata geçirdi.

Hazır giyimin önde gelen firmalarından Ne-Sac Tekstil’in Lufian markası için tasarlanan projede Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde yer alan 36 mağazaya kişi sayma sistemi kurulumu gerçekleştirildi. Sistemin sahip olduğu raporlama modülü ile pazarlama stratejilerinin etkinliği analiz edilebilecek, insan kaynağı kullanımı etkin şekilde yönetilebilecek. Sürekli ve ölçülebilir trafik verisi sunan sistem sayesinde, gizlilik derecesine sahip bu önemli veriler servis sağlayıcı firmalarla paylaşmaya gerek kalmadan direkt olarak yöneticilerin eline ulaşabilecek.