Sensormatic, AG Neovo ürün gamına videowall ve dijital poster uygulamaları için özel olarak üretilen iki yeni monitör ekledi.

AG Neovo markalı PN-55H ve PN-46D model maksimum ince çerçeveli monitörler, videowall ve dijital poster uygulamalarında üstün performans sergiliyor.

5,3 ve 5,4 mm’lik maksimum ince çerçeveleri ve LED arka aydınlatmaları monitörlerin videowall üzerinde sorunsuz bütünleşik görüntü sunmasını sağlıyor. 800 nit parlaklık sunan PN-55H alışveriş merkezi, toplu taşıma istasyonları ve CCTV odaları gibi dış ya da yarı dış ortamlarda yüksek netlikte görüntü sağlıyor. PN-46D’nin sunduğu 450 nit’lik standart parlaklık ise genel iç mekan kullanımlarında beklentinin üzerinde bir seyir deneyimi sunuyor.

Monitörler; dikey ve yatay düzlemde 10x10 adetlik videowall kurulumuna olanak tanıyor. Ekran üzerinde otomatik hizalamayı sağlayan çerçeve düzeltme özelliği, kusursuz bir sunum elde edilmesini sağlarken VGA, DVI ve CVBS loop gibi çok yönlü bağlantı olanağı sunan monitörler ile kolay ve hızlı videowall kurulumu gerçekleş- tirilebiliyor. Monitörler ayrıca tümleşik zaman çizelgesi özelliği sayesinde, seçilen görüntüleri istenilen zamanlarda, istenilen sayıda tekrar yaparak yayınlama olanağı sunuyor.

Dayanıklıkları ile öne çıkan PN-55H ve PN-46D, 7/24 çalışan operasyonlar için ideal bir çözüm sağlıyor. Monitörler 10-bit premium seviyedeki IPS ve MVA paneller kullanılarak üretiliyor. AG Neovo’nun Anti-Burn-in™ teknolojisi, ekranda uzun süre aynı görüntünün kalmasına karşı gölgelenmeyi önlerken, Isı Kontrol Sensörü ve otomatik dahili soğutma sensörü de monitörü aşırı ısınmadan koruyarak kesintisiz çalışmasına olanak tanıyor.