Richemont Grup, elektronik güvenlik sistemleri alanında Sensormatic’i tercih etti

İsviçre'nin sekizinci büyük şirketi Richemont Grup, mağaza ve ofis alanlarının elektronik güvenlik sistemlerinde Sensormatic'i tercih etti.

Lüks tüketim alanında hizmet veren ve bünyesinde; Cartier, Van Cleef & Arpels, Piaget, Vacheron Constantin, Jaeger-LeCoultre, IWC, Panerai ve Montblanc gibi dünyanın önde gelen markalarını barındıran Richemont Grup, elektronik güvenlik sistemleri alanında Sensormatic çözümlerini seçti.

Richemont Grup’a ait mağaza ve ofis alanı için özel olarak tasarlanan projede tüm mağazalara IP tabanlı video izleme sistemleri ile alarm sistemleri kurulumu gerçekleştirildi. Personel giriş çıkışlarını yetkilendirmek ve düzenlemek üzere hem merkez ofise hem de mağazalara kartlı geçiş sistemi konumlandırıldı.

Proje kapsamında ayrıca, merkez ofis ve Cartier BTQ mağazasına yangın algılama ve ihbar sistemleri ile alarm sistemleri kurulumu gerçekleştirildi. Mağaza ve merkezde bulunan tüm güvenlik sistemleri kendi içinde entegre çalışacak şekilde kurgulandı. Bu sayede, olası bir güvenlik probleminde –mevcut senaryolar sayesinde- sistemler birbirini tetikliyor ve kusursuz bir güvenlik sağlıyor.