NT’nin Video İzleme Sistemleri Sensormatic tarafından hayata geçiriliyor.

Sensormatic, Türkiye'nin uluslararası tek kitap, kırtasiye ve teknoloji markası olan NT için video izleme sistemleri projesine başladı.

Kaynak Holding bünyesinde faaliyet gösteren NT’nin yurtiçi ve yurtdışında 165 mağazası bulunmakta. Her yıl milyonlarca kişinin ziyaret ettiği NT, yoğun insan traği olan mağazalarında ürünlerinin müşterileri tarafından rahat ve güvenli şekilde deneyimlenebilmesi için Sensormatic Video İzleme Sistemleri’ni tercih etti.

NT için tasarlanan projede tümüyle Avigilon marka yüksek çözünürlüklü micro dome kameralar kullanıldı. Analog teknolojiden IP teknolojiye geçen mağazaların tümünde özellikle kasa alanlarının ve mağaza içindeki stratejik alanların maksimum kalite ile görüntülenmesi sağlandı. Mağazalardan alınan görüntüler merkezden izlenecek şekilde kurgulandı. Yılın başında başlayan Video İzleme Sistemleri projesinde bugüne kadar İstanbul, İzmir, Bursa, Kırıkkale ve Kütahya’da açılan 6 yeni mağazaya kurulum yapıldı.