Brandroom Mall of İstanbul mağazası da Sensormatic tarafından korunacak.

Harvey Nichols, Tom Ford, Salvatore Ferragamo gibi birçok dünya markasının Türkiye temsilcisi olan Demsa Group bünyesindeki Brandroom, mağazaları için Sensormatic çözümlerini tercih etti.

Dünya modasına yön veren markaları bir arada sunan Brandroom’un Mall of İstanbul’da hizmete girecek olan mağazası için tasarlanan projede; Elektronik Ürün Takip Çözümleri ve Video İzleme Çözümleri kurulumu gerçekleştiriliyor. Brandroom, Kasım ayı sonunda tamamlanacak olan proje ile iç ve dış kayıpları en aza indirip karlılığını artırırken, yaratıcı ve özgür ürün sergileme imkanı ile müşterilerine üstün ürün etkileşim fırsatı sunacak.

Brandroom’un halihazırda Nişantaşı’nda açılan ve 3bin m2 alana sahip olan ilk mağazası ile birlikte Adana , Ankara, İstinyepark gibi farklı lokasyonlardaki 9 mağazasının da Elektronik Güvenlik Sistemleri Sensormatic tarafından sağlandı.