Bosch’dan Bosell’e iki ödül birden.

Securitas Grup Şirketlerinden Bosell, Bosch İş Ortakları Etkinliği çerçevesinde düzenlenen ödül töreninde 2013 yılı “En iyi Satış Performansı” ve “En Hızlı Büyüyen Bayi” alanlarında iki ödül almaya hak kazandı.

7 Haziran’da Güral Sapanca Oteli’nde düzenlenen İş Ortakları Etkinliğinde, Bosch 2013 yılı değerlendirmesi ve 2014’ün yeni teknolojileri iş ortakları ile paylaşıldı. Etkinlik kapsamında başarılı iş ortaklarını ödüllendirmek üzere düzenlenen ödül töreninde; gerçekleştirdiği projeler ve büyüme hızının değerlendirilmesi sonucu 2013 yılında en yüksek ciroyu gerçekleştiren Bosell “En iyi Satış Performansı” ve “En Hızlı Büyüyen Bayi” ödüllerini aldı.

Bosell Satış Direktörü Levent Uğural; bu iki değerli ödül ile ilgili “Bosch Güvenlik Sistemleri ile uzun zamandır devam eden iş ortaklığımız süresince çok sayıda önemli projeye imza attık. Söz konusu projelerde gelişmiş entegrasyon yeteneğimizi inovatif Bosch ürünleri ile harmanladık. Bu iki önemli unsur bir araya geldiği sürece yeni ödüller kazanmaya devam edeceğimize inanıyorum.” şeklinde konuştu.