ATÜ Duty Free, Batum ve İzmir mağazaları için IP tabanlı Video İzleme Sistemlerini tercih etti.

Güçlü organizasyonu, stratejisi ve ortaklarının desteği ile tüm operasyon noktalarında müşterilerine eşsiz bir alışveriş deneyimi sunan ATÜ Duty Free, Gürcistan Batum ve İzmir Adnan Menderes Havalimanlarında bulunan mağazalarında IP tabanlı Video İzleme Sistemlerini tercih etti.

Tüm faaliyetlerinde müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaya özen gösteren ATÜ Duty Free ilk bakışta göze çarpmayan ancak sonuçta büyük etkiye sahip olan nüansları dikkate alarak tasarladıkları mağazalarının güvenlik ihtiyaçlarını da yine aynı bakış açısıyla seçti.

Sensormatic, müşterinin ihtiyacına uygun olarak geniş bir satış alanında, konforlu ve güvenli bir alışveriş ortamı sağlayabilmek için İzmir Adnan Menderes Havalimanında yer alan mağazada hali hazırda kullanılan Analog Video İzleme Sistemlerini IP tabanlı sistemlerle destekleyecek. Sabit ve hareketli kameralardan oluşan analog sisteme American Dynamics marka sabit kameralar eklenecek. Gürcistan Batum Havalimanında yer alan mağazada ise tamamen IP tabanlı Video İzleme Sistemleri kullanılacak. Genel satış alanları ve kasa alanlarında yüksek görüntü kalitesi ile kayıt imkânı sunacak olan proje devam ediyor. Sensormatic daha önce; Kutaisi, Tiflis, Gazipaşa Esenboğa ve Atatürk Havalimanları’ndaki ATÜ Duty Free mağazalarının da elektronik güvenlik sistemlerini hayata geçirmişti.

Bize Ulaşın