Türk Perakende Sektörünün Önde Gelen 110 Üst Düzey İsmi, Roma’da Buluştu

Sensormatic’in ilk günden bu yana sponsoru olduğu Perakende Liderler Konferansı, Türkiye perakende sektörünün tepe yöneticilerini Roma’da ağırladı.

Soysal tarafından düzenlenen, geleneksel hale gelmiş Perakende Liderler Konferansı, Roma Cavaliere Otel’de gerçekleşti. Her yıl başka bir ülkede düzenlenen konferansa katılan genel müdürler, yönetim kurulu başkanları ve şirket sahipleri, perakende sektörünü tüm yönleriyle irdeleme, deneyimlerini ve bilgilerini paylaşma fırsatı yakalarken, Türk perakende sektörünü yurt dışında bekleyen fırsatları ve bu fırsatlardan yararlanmanın yollarını da görüştüler. Konferansta ayrıca Tolga Tatari, Michio Kaku, Prof. Dr. Güven Sak, Hüsnü Özyeğin, Levent Erden gibi önemli isimler vizyon geliştirici sunumları ile yer aldılar.