Sensormatic Perakende Günleri 2013’te üç yeni teknolojiyi Türk perakendecileri ile buluşturacak!

Sensormatic, başladığı 2000 yılından beri kesintisiz olarak sponsoru olduğu ve Türkiye perakende sektörünün en prestijli platformu olan Perakende Günleri’nde hem konferans hem de fuar alanındaki stantlarında yeni çözümlerini sunacak.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da sektörün en heyecanlı buluşmasının yaşanacağı Perakende Günleri 2013'de sektörün önde gelen yüzlerce temsilcisi, dünyanın ve perakendenin yeni ufuklarının anlatıldığı oturumlarda bir araya gelecek. Sensormatic, Perakende Günleri’nde, bu yıl da müşterileri için kayıpların engellenmesi ve verimliliğin arttırılmasını sağlayan en yeni teknoloji çözümlerini sergileyecek.

19 yıldır en yeni teknolojileri ve ilkleri sunan Sensormatic, Perakende Günleri’nde bu yıl üç yeni teknolojiyi Türk perakendecileriyle buluşturacak:

• Dünyanın en küçük, yüksek çözünürlüklü mini dome kamerası “Avigilon”
  • Müşteri memnuniyeti ölçümlemeye yeni bir bakış sunan “HappyOrNot”
  • E-Paper ve QR Kod özellikli yeni “Elektronik Fiyat Etiketi Çözümleri”

Sensormatic standında fuar süresince ayrıca; Kişi Sayma Sistemleri, Kutulu Ürün Koruma Sistemleri, en yüksek algılama performansına sahip Elektronik Ürün Gözetleme Sistemleri, iç ve dış kayıpların azaltılması ve performans verimliliğinin artırılmasını sağlayan Kapalı Devre Televizyon Sistemleri, elektronik ürünlerin açıkta sergilenmesine olanak tanıyan Kablolu Ürün Koruma Sistemleri gibi perakende sektörünün ihtiyaçlarına yönelik birçok çözüm hakkında bilgiler aktarılırken, sektördeki gelişmeler ve son yenilikler paylaşılacak.