Sensormatic, IFSEC İstanbul Fuarı’nda Güvenlik Profesyonelleri ile Buluştu

Orta Doğu, Orta Asya, Kuzey Afrika ve Güneydoğu Avrupa’nın güvenlik profesyonellerinibir araya getiren, bölgenin en prestijli Güvenlik & Yangın Fuarında, Sensormatic en yeni teknolojileri ile yer aldı.

sensormatic

Bölgenin en önemli güvenlik fuarı olma yolunda ilerleyen IFSEC İstanbul’da, yangın ve güvenlik endüstrisinin öncü markalarının Türkiye, Güneydoğu Avrupa, Orta Asya ve Orta Doğu’daki sektör uzmanları ve karar vericileri ile bu yıl ilk kez 30 Eylül-2 Ekim 2013 tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda buluştu.sensormatic

Sensormatic, dünyanın en ileri iris okuma teknolojisinin yanı sıra, yine dünyanın en yüksek çözünürlüğe sahip video izleme çözümlerini canlı demolarla güvenlik profesyonellerinin beğenisine sunarak, elektronik güvenlik teknolojileri konusundaki liderliğini gösterdi.

sensormatic

Özel Güvenlik Federasyonu, GÜSOD, GESİDER, ASIS, UKTI, BSIA, COESS gibi birçok saygın yerli ve yabancı sivil toplum örgütü ve kamu kuruluşu tarafından desteklenen IFSEC İstanbul; izleme sistemleri, akıllı trafik çözümleri, elemanlı güvenlik ve teknolojileri, güvenlik eğitimi hizmetleri, CIT, giriş kontrol, -fizziksel güvenlik, havaalanı güvenliği, kritik altyapı güvenliği ve yangın koruma ve kontrol gibi çok çeşitli alanlarda faaliyet gösteren lider güvenlik firmalarına ev sahipliği yaptı.