Pegasus Havayolları Yeni Genel Müdürlük Binası Güvenlik Projesi Tamamlandı

Pegasus Havayolları’nın yeni Genel Müdürlük Binasının güvenlik projesi Sensormatic tarafından hayata geçirildi.

Kurtköy'de bulunan Aeropark’ta 15 bin metrekarelik alan kiralayan Pegasus Havayolları, bütün birimlerini ve simülatör merkezini yeni genel merkezine taşıdı. Pegasus, tüm birimlerin bir arada bulunmasıyla ortaya çıkan yeni güvenlik ihtiyacı için çözüm ortağı olarak Sensormatic’i seçti.

Projenin tümünde Avigilon IP kameralar ve Software House geçiş kontrol sistemleri kullanıldı. Tüm merkez 71 kamera, 63 kart okuyucu kullanıldı. Yüksek güvenlik gerektiren alanlar için ise ve Biyometrik sistemler kullanıldı. Sistemde belirlenen bu özel alanlara yalnızca iris tanıma sistemi ile giriş yapılabiliyor.

Esas Holding bünyesinde yer alan Pegasus Havayolları için tasarlanan proje 3 ay gibi kısa bir süre içinde tamamlandı.