Odea Bank, Elektronik Güvenlik Projesi için Sensormatic’i Seçti

Türkiye’ye 2012 yılında giriş yapan Saradar Group bünyesindeki Lübnan'ın en büyük bankası olan Bank Audi (Odea Bank) Maslak’taki Genel Müdürlüğü ve şubelerinin güvenlik sistemleri projesini gerçekleştirmek üzere Sensormatic ile anlaştı.

Sensormatic sektöre hızlı giriş yapan Odea Bank için çok özel bir proje tasarladı. Video İzleme Sistemleri ve Geçiş Kontrol Sistemlerinin entegre çalıştırıldığı projede kullanılan çözümler, bankanın insan kaynakları programı ile entegre çalışacak ve bu sayede tüm şubelerdeki personel hareketleri tek merkezden takip edilebilecek. Proje kapsamında genel müdürlük ve 6 şube için 52 tanesi 3 megapixel olmak üzere toplam 172 adet Avigilon marka kamera kullanıldı. Geçiş Kontrol Sistemlerinde ise Software House ürünleri tercih edilirken 100’ün üzerinde HID kart okuyucu kurulumu gerçekleştirildi. Proje, Odea Bank Genel Müdürlük Binası dışında önümüzdeki 3 yıl boyunca açılacak tüm şubelerini de kapsıyor.