İstanbul Ticaret Odası Geçiş Kontrol Sistemleri Projesi’ni Sensormatic Hayata Geçiriyor.

Sensormatic, yoğun insan sirkülasyonuna sahip olan İstanbul Ticaret Odası için geçiş kontrol sistemleri projesini hayata geçiriyor.

Giriş ve çıkışların esnek ve kurum ihtiyaçlarına göre yönetilmesini sağlamak amacıyla kurgulanan geçiş kontrol sistemleri, tesisi işleten yöneticilere gelişkin bir yönetim platformu sağlıyor. Kullanıcılara farklı yetki seviyeleri verilebiliyor, kullanıcı grupları oluşturulabiliyor ve geçmişe yönelik raporlar alınabiliyor. İstanbul Ticaret Odasının personel ve ziyaretçi giriş çıkışlarını kontrol altına alacak olan sistem insan kaynakları sistemleri ile tam entegre çalışacak şekilde kurgulanıyor. Bu sayede bordro hesaplamasında kullanılacak veriler hızlıca derlenebiliyor, personelin giriş/çıkış saatleri, izin günleri tek bir arayüzden takip edilebiliyor. Sistem sayesinde ayrıca İTO merkez ile 4 dış ofis network üzerinden tam entegre çalışıyor. Bu sayede sadece merkez değil dış ofislerde de aynı güvenlik seviyesi sağlanmış oluyor. Diğer yandan binada bulunan yangın çıkışları da kartlı geçiş sistemine entegre ediliyor ve bu sayede yetkisiz kişilerin söz konusu kapıları kullanması engellenebiliyor.