Dünya Perakendecileri, Sensormatic’in de sponsor olduğu, WDSF’de buluştu

Dünya genelindeki 31 ülkeden 35 güçlü markanın üye olduğu IGDS'nın (Intercontinental Group of DepartmentStores) düzenlediği World Department Store Forum'un üçüncüsü Sensormatic’in de Sponsorluğunda, Boyner Büyük Mağazacılık'ın ev sahipliğinde, İstanbul'da gerçekleştirildi.

300'ü aşkın üst düzey katılımcıİstanbul Le Méridien Hotel'de düzenlenen foruma, dünya perakende sektöründen 300'ü aşkın üst düzey yönetici ve mağaza ekiplerinin yanı sıra, akademisyenler de katıldı. Forumda, sektörel büyüme ve yeni uygulamalar gibi konular ele alındı.

'Performansı Bir Üst Seviyeye Çıkarmak' başlıklı forumda Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner ve Boyner Büyük Mağazacılık Genel Müdürü Aslı Karadeniz'in yanı sıra, Prof. Dr Aymo Brunetti (Bern Üniversitesi, İsviçre), Terry Lundgreen (Macy's CEO'su, ABD), Vincent Boinay (L'Oréal Luxe Küresel Perakende Direktörü, Fransa), Steve Sadove (Saks Incorporated Başkanı, ABD), Andrew Jennings (Karstadt CEO'su, Almanya), Preecha Ekkunagul (Robinson Başkanı, Tayland), Ian Moir (Woolworths CEO'su, Güney Afrika), Bernie Brookes (Myer Holding CEO'su, Avustralya), Jean-Claude Biver (Hublot Başkanı, İsviçre) gibi isimler konuştu.