Doğtaş ve Kelebek Mobilya Mağazalarının Kişi Sayma Sistemi Projelerini Hayata Geçiriyoruz.

Sensormatic, Doğtaş ve Kelebek Mobilya’nın toplam 160 mağazasının Kişi Sayma Sistemleri kurulumunu gerçekleştiriyor.

İnsan trafiğinin önem kazandığı tüm alanlarda verimliliği artırmak üzere, yöneticilere değerli kaynak yaratmak üzere kullanılan kişi sayma sistemlerini perakende sektörünün önde gelen markaları için projelendirip hayata geçiren Sensormatic, 110’u Doğtaş ve 50’si Kelebek Mobilya olmak üzere toplam 160 mağaza için anlaşma imzaladı. Sensormatic Kişi Sayma Sistemleri, perakende sektöründe üstün raporlama modülü ile organizasyonların ve pazarlama stratejilerinin etkinliği hakkında önemli bilgiler sunuyor. Sistem, perakendeciler için önem ve gizlilik derecesi yüksek olan bu verileri servis sağlayıcı firmalar ile paylaşmaya gerek kalmaksızın gerçek zamanlı olarak yöneticilere iletebiliyor. Bu raporlar sayesinde, uygulanan pazarlama stratejilerinin etkinliği analiz edilebiliyor, kaynak kullanımı iyileştirilebiliyor. Kullanıcı dostu ara yüzü ile bilgiler kesin ve hızlı şekilde alınabiliyor. Performans göstergelerinde sürekli ve ölçülebilir trafik değerleri sunan sistemde, buna bağlı olarak alınan ticari kararların etkisi saptanabiliyor. Farklı ağların altyapılarına uygun şekilde tasarlanabiliyor oluşu da sistemin öne çıkan avantajları arasında yer alıyor.