Sensormatic, Demsa Group bünyesindeki Karen Millen ve Juicy Couture...

Sensormatic, Demsa Group bünyesindeki Karen Millen ve Juicy Couture mağazalarının elektronik güvenlik sistemleri projelerini hayata geçirdi.

Demsa Group bünyesinde yer alan Karen Millen ve Juicy Couture mağazaları için elektronik güvenlik sistemleri projesini tamamlayan Sensormatic, her iki mağazaya da video izleme sistemleri ve elektronik ürün gözetleme sistemleri kurulumu gerçekleştirdi. Mağazalarda kullanılan Ultra Exit antenler ile geniş kapı çıkışlarında etkin koruma sağlanıyor. Yeni özelliklerin eklenmesine olanak tanıyan modüler dizaynıyla yatırımı güvence altına alan sistemde iki anten arası 2.4 metre algılama mesafesi sağlanabiliyor.

Diğer yandan mağazalarda gerçekleştirilen keşif sonrası belirlenen riskli alanlar için de video izleme sistemleri tasarlandı ve kamera kurulumu gerçekleştirildi. Dünyaca ünlü birçok markayı Türk tüketicisinin hizmetine ve beğenisine sunarak Türkiye’nin birçok şehrine yayılmış 103 mağazaya sahip Demsa Group’un Brandroom, Kurt Geiger, Longchamp, Michael Kors, Mothercare, DKNY, Guess, Charles Keith gibi mağazalarının da elektronik güvenlik sistemleri geçtiğimiz dönemde Sensormatic tarafından hayata geçirildi