Ceza Tevkif Evleri, Spor Toto Kamu Personeli Futbol Turnuvası’nın En İyi Takımlarından Biri Oldu

Ankara Gençlik Hizmetleri ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü (GHSİM) tarafından düzenlenen “2013 Yılı Spor Toto Kamu Personeli Futbol Turnuvası” final maçlarıyla tamamlandı.

Sensormatic sponsorluğundaki Ceza Tevkif Evleri 77 takım arasında 4. oldu. Ceza Tevkif Evleri’nin kupası, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdür Yardımcısı Alaeddin Güler tarafından verildi.

Kamu Personeli Futbol Turnuvası, sporu kitlelere yaymanın, spora yönelik ilgiyi arttırmanın ve sporun her yaştan

insanın beden ve ruh sağlığını geliştirdiğini vurgulamanın yanı sıra, kamu kurum ve kuruluşları arasındaki dostluğu pekiştirmek amacıyla düzenleniyor.

Sensormatic Hakkında

Sensormatic elektronik güvenlik sistemleri hizmeti veren bir Securitas şirketidir. Personel takip çözümleri ile ilgili olarak PDKS sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Video izleme sistemleri konusunda büyük deneyimi bulunan Sensormatic, güvenlik ihlali durumları ile daha kolay başa çıkabilmek için video analiz sistemleri, AVM, otopark, otel ve ofis gibi kalabalık alanlar için IP video sistemleri, analog HD video sistemleriplaka tanıma sistemleriaraç altı izleme sistemleri ile %100 üstün teknolojiyle çalışan elektronik güvenlik hizmetlerini de sunmaktadır.

Elektronik ürün takip sistemlerinin yanı sıra güvenlik ihlali durumları ile daha kolay başa çıkabilmek için, AVM ve mağaza gibi kalabalık alanlarda ürün koruma amaçlı kayıp önleme yönetim sistemleri, antenler, ürün fiyat etiketlerisökücü ve deaktivatörler ile %100 güncel teknolojiyle çalışan elektronik ürün takip hizmetlerini de Sensormatic bünyesinde bulabilirsiniz.

Ayrıca, yangın algılama sistemleri ve ihbar sistemleri ile güvenlik ihlali oluşturabilecek durumlar için kullanılan, hırsız alarm sistemi, geçiş kontrol sistemleri ve x-ray bagaj kontrol metal algılama sistemleri gibi güvenlik çözümleri ile %100 güvenlik hizmetlerini de sunuyor.