Sensormatic’ten 3 Yeni Video İzleme ve Geçiş Kontrol Sistemi Projesi

Sensormatic Türkiye, sahip olduğu uzmanlığı sayesinde farklı ihtiyaçlara uygun elektronik güvenlik sistemleri tesis etmeye devam ediyor.

Sensormatic, Eskişehir TUSAŞ (TEI), Schlumberger Overseas Ankara Merkez Ofisi ve UBS Hendek Fabrikası Projelerini hayata geçirdi.

Sensormatic’in Eskişehir TUSAŞ (TEI)Uçak Motor Fabrikası için gerçekleştirdiği projede Video İzleme Sistemleri ve Çevre Güvenlik Sistemleri tesis edildi. Kurulan sistemler sayesinde fabrika çok sayıda özel kamera ile kayıt altına alınırken çevre güvenlik sistemleri ile de yetkisiz girişlerin önüne geçildi. Projede kullanılan tüm sistemler birbirleri ile entegre çalışacak şekilde düzenlendi.

Eş zamanlı yürüyen diğer projelerden Schlumberger Overseas Ankara Merkez Ofis’ine Video İzleme ve Yangın algılama ve geçiş kontrol sistemleri tesis edildi. Müşteri ihtiyaçlarına özel tasarlanan projede; risk analizi yapılarak özel proje tasarımı yapıldı. Belirlenen bölgelere kurulan yangın algılama sistemleri video izleme sistemleri ile desteklenerek hem yangın hem de genel güvenlik ihtiyaçları giderildi. Ofis için ayrıca geçiş kontrol sistemi kurulumu gerçekleştirildi. Sistem sayesinde bir yandan yetkisiz girişler engellenirken diğer yandan personel devam takibi gibi verimliliğe ilişkin konularda da değerli veriler elde edilebiliyor.

UBS Havaalanları Sistemleri’nin Hendek’teki fabrikası için hayata geçirilen proje Geçiş Kontrol ve Video İzleme ve Yangın Algılama sistemlerinden oluşmakta. Kurulan sistemler sayesinde; detaylı giriş çıkış ve güvenlik raporları alınırken tüm yapı içinde daha kolay ve detaylı denetleme yapılabilmekte. Fabrika içerisindeki stratejik noktalar video izleme ile kontrol altına alınırken ofislere giriş çıkışlar da kayıt altına alındı.