Sensormatic, Şirketler Arası Futsal ve Basketbol Liglerinde Mücadele Edecek

Sensormatic, SporMax Türkiye tarafından gerçekleştirilen Şirketler Ligi’ne hem Basketbol hem de Futsal takımları ile katılıyor.

Geçtiğimiz yıl on beş kurumsal şirketin katılımıyla ilk kez gerçekleşen Lotto Şirketler Futsal Ligi bu yıl 19 Kasımda başlayacak. Futbol konusunda usta ayaklara yepyeni ve farklı bir deneyim yaşatan Salon Futbolunda zafere uzanan yol; teknik, taktik, sürat, dayanıklılık ve en önemlisi oyuncuların tümünün takımına eşit düzeyde katkı sağlamasından geçiyor. Sensormatic Futsal Takımı, geçen yıl ligdeki 15 takım arasında yapılan karşılaşmalar sonucunda turnuvayı 4. olarak tamamlamıştı. 2011 Futsal Liginde Bosch, Finans Bank, Samsung, Turkcell gibi toplam 18 Futsal Takımı top koşturacak ve karşılaşmalar Spor AŞ Fatih Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilecek.

Bu yıl 8.si düzenlenen Basketbol liginde ise, Akbank, Nobel, Samsung, D-Smart, DHL gibi toplam 41 Basketbol takımı mücadele edecek. 8 Ekim’de başlayacak olan Basketbol karşılaşmaları Terakki Vakfı Akatlar Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.