Sensormatic,Perakende Günleri 2011’de Perakendecilerle Buluşuyor

Sensormatic, başladığı 2000 yılından beri kesintisiz olarak sponsoru olduğu Türkiye Perakende Sektörü’nün en prestijli platformu olan Perakende Günleri’nde hem konferans hem de fuar alanındaki stantlarında perakendecilerle buluşuyor.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da sektörün en heyecanlı buluşmasının yaşandığı Perakende Günleri 2011'de sektörün önde gelen yüzlerce temsilcisi, dünyanın ve perakendenin gündemindeki konuların anlatıldığı oturumlarda bir araya gelecek. Sensormatic, bu yıl müşterileri için kayıpların engellenmesi ve verimliliğin arttırılmasını sağlayan en yeni teknoloji çözümlerini sergileyecek.

Perakende Günleri kapsamında gerçekleşecek olan Perakende Fuarı 2011’de Rumeli Salonundaki 125-126 no’lu standımızda bu yıl da her yıl olduğu gibi perakendecilerin verimliliklerini artıran ve müşterilerine farklı deneyim yaşatmalarını sağlayan yeni teknoloji çözümlerini Türk perakendecileri ile buluşturacağız;

Elektronik Ürün Gözetleme Sistemlerini iş zekası ile entegre eden Smart EAS

Dünya’nın lider “Elektronik Fiyat Etiketi” üreticisi Pricer’ın çözümleri ve yeni etiket modelleri,

Perakendecilerin mağazalarını interaktif dijital içerikle donatan I-Display çözümleri,

Yüzlerce perakende mağazasında kullanılan kişi sayma sisteminin yeni versiyonu

En ekonomikten en gelişmişe kadar farklı teknolojileri ile tüm ihtiyaçlara yanıt verebilen Video Sistem Çözümleri

Sensormatic standında fuar süresince ayrıca; Kutulu Ürün Koruma Sistemleri”, en yüksek algılama performansı ile “Elektronik Ürün Gözetleme Sistemleri”, tüketici elektroniği ürünlerinin açıkta sergilenmesine olanak tanıyan “Kablolu Ürün Koruma Sistemleri”, Geçiş Kontrol Sistemleri, Personel Devam Takip Sistemleri, Mağaza Alarm Sistemleri ve Alarm Haber Alma Merkezi gibi perakende sektörünün ihtiyaçlarına yönelik birçok çözüm hakkında bilgi alabilir, gelişmelerden ve yeniliklerden haberdar olabilirsiniz.

Perakendecilerin tüm ihtiyaçlarına tek elden yanıt veren lider iş ortağı olarak Dünya’nın en gelişmiş teknolojilerini standımızda bir araya getiriyoruz.

Perakende Günleri Fuarı 2011’de sizleri standımızda ağırlamaktan onur duyacağız.