Nike, Kişi Sayma Projesi için Sensormatic Çözümlerini Seçti

Sensormatic, Türkiye ve Kıbrıs’ta yer alan toplam 93 Nike mağazasının Kişi Sayma Sistemi kurulumunu tamamladı.

Sensormatic, İnsan trafiğinin önem kazandığı tüm alanlarda verimliliği arttırmak üzere yöneticilere değerli kaynak yaratmak üzere kullanılan kişi sayma sistemlerini perakendecilerin önde gelen markaları için projelendirerek hayata geçiriyor. Sensormatic’in Nike Türkiye için gerçekleştirdiği proje ile 6’sı Kıbrısta olmak üzere toplam 93 Nike mağazasına Kişi Sayma Sistemi kuruldu.

Nike, Kişi Sayma Sistemlerinin kurulumunun ardından 93 mağaza arasında satış danışmanlarına yönelik bir yarışma düzenledi ve danışmanların performansını değerlendirdi. Nike, Kişi sayma sistemi sayesinde önem ve gizlilik derecesi yüksek olan verileri servis sağlayıcı firmalar ile paylaşmaya gerek kalmaksızın gerçek zamanlı olarak yöneticilerine iletebiliyor. Bu raporlar sayesinde uygulanan pazarlama stratejilerinin etkinliğini analiz edebiliyor ve kaynak kullanımını iyileştirilebiliyor. Kullanıcı dostu ara yüzü ile bilgileri kesin ve hızlı şekilde alabiliyor.